Sirdskūka ar šokolādi

Sastāvdaļas

  • 175 g sviests
  • 175 g cukurs
  • 3 olas
  • 1 paciņa vaniljas cukurs
  • ½ paciņa cepamais pulveris
  • 100 ml piens
  • 300 g milti
  • 1 šķipsna sāls
  • 50 g tumšā, rūgtā šokolāde
  • 50 g baltā šololāde
  • 6 sarkanas marmelādes gabaliņi
  • 6 zaļas marmelādes gabaliņi
  • Sirdsveida tortes forma, 24 cm plata

Pagatavošana

180 min.
  1. Sakuļ cukuru , vaniljas cukuru ar sviestu un olām. Pievieno miltus sajauktus ar sali un cepamo pulveri. Pamazām pievieno pienu.
  2. Mīklu lej labi ietaukotā formā. Cep cepškrāsnī 180 grādos 60 min.
  3. Nedaudz atdzisušu izkrata no formas.
  4. Kad kūka atdzisusi: vienu pusi sirds aplej ar izkausētu melno šokolādi un tūlīt uzber sagrieztu zaļo marmelādi. Otrajā pusē rotā ar balto šokolādi un sarakano marmelādi.
  5. No kartona pagatavo sirds pamatni, kuru aploka ar foliju, tā lai būtu krokainas malas. Kūku ieliek vidū.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi