Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Sirdskūka ar šokolādi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 175 g sviests
  • 175 g cukurs
  • 3 olas
  • 1 paciņa vaniljas cukurs
  • ½ paciņa cepamais pulveris
  • 100 ml piens
  • 300 g milti
  • 1 šķipsna sāls
  • 50 g tumšā, rūgtā šokolāde
  • 50 g baltā šololāde
  • 6 sarkanas marmelādes gabaliņi
  • 6 zaļas marmelādes gabaliņi
  • Sirdsveida tortes forma, 24 cm plata
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Sakuļ cukuru , vaniljas cukuru ar sviestu un olām. Pievieno miltus sajauktus ar sali un cepamo pulveri. Pamazām pievieno pienu.
  2. Mīklu lej labi ietaukotā formā. Cep cepškrāsnī 180 grādos 60 min.
  3. Nedaudz atdzisušu izkrata no formas.
  4. Kad kūka atdzisusi: vienu pusi sirds aplej ar izkausētu melno šokolādi un tūlīt uzber sagrieztu zaļo marmelādi. Otrajā pusē rotā ar balto šokolādi un sarakano marmelādi.
  5. No kartona pagatavo sirds pamatni, kuru aploka ar foliju, tā lai būtu krokainas malas. Kūku ieliek vidū.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas