Jaukums

2005. gada 18. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
50 min
1. Vispirms trusi sadala, ierīvē ar sāli un pipariem. Uz pannas sakarsētā sviestā apcep, līdz veidojas brūna garoziņa. Tad pārliek dziļajā cepešpannā, pievieno svaigu rozmarīnu, ūdeni un, laiku pa laikam aplaistot, cep aptuveni pusotru stundu. Burkānus, kartupeļus un ķirbjus nomizo un sagriež parupjos gabalos. Katliņā izkausē sviestu, tajā apcep burkānus, pievieno nedaudz buljona, garšvielas un sautē apmēram 15 minūtes. Kad burkāni ir pusmīksti, pievieno kartupeļus. Turpina sautēt. Pēdējos pieliek ķirbjus. Pasniedz ar sautētiem dārzeņiem un zaļumiem.
Uz augšu