Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivis ar tomātiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g saldētas zivs
  • Sāls, pipari
  • 2 tomāti
  • 1 tējkarote diļļu sēkliņu
  • 1 dl tomātu sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivi atkausē un sadala porcijās. Filejas kārto cepešpannā. Uzkaisa sāli un piparus. Tomātus sagriež biezās šķēlēs un uzliek zivs filejām. Uzkaisa diļļu sēkliņas. Tomātu sulu lej pannā. Pannu nosedz ar foliju. 25 minūtes karsē 175 grādu temperatūrā. Pasniedz ar vārītiem rīsiem un kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas