Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • ½ glāzi cukuru
  • 150 g margarīnu
  • 2 ēd.k. medu
  • 3 glāzes miltu
  • 1 glāzi riekstus
  • 1 paciņu cepamo pulveri
  • 100 g šokolādi
  • 3 paciņas saldo krējumu
  • ½ glāzi cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu izkausē
  2. Olas ar ½ glāzi cukura sakuļ
  3. Riekstus sasmalcina
  4. Olām pievieno riekstus un medu
  5. Cepamo pulveri samaisa ar miltiem
  6. Pievieno mīklai
  7. Labi samīca
  8. Mīklu sadala trijās daļās
  9. Katru daļu izrullē
  10. Liek cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā
  11. Cep, līdz kārtas paliek gaiši brūnas
  12. Izņem no krāsns un atdzesē
  13. Saldo krējumu ar cukuru sakuļ putukrējumā
  14. Ņem vienu kārtu biskvītu
  15. Pa virsu uzziež pusi no putukrējuma
  16. Liek virsū otru k''artu un pārziež atkal ar atlikušo putukrējumu
  17. Liek virsū trešo kārtu biskvītu
  18. Izkausē šokolādi
  19. Pārlej pāri kūkai un izlīdzina
  20. Liek ledusskapī, lai savelkas
  21. Ja vēlas, var dekorēt ar putukrējumu, šokolādi, žāvētiem augļiem un riekstiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas