Kūka māmiņai

2006. gada 1. janvāris
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Margarīnu izkausē
2. Olas ar ½ glāzi cukura sakuļ
3. Riekstus sasmalcina
4. Olām pievieno riekstus un medu
5. Cepamo pulveri samaisa ar miltiem
6. Pievieno mīklai
7. Labi samīca
8. Mīklu sadala trijās daļās
9. Katru daļu izrullē
10. Liek cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā
11. Cep, līdz kārtas paliek gaiši brūnas
12. Izņem no krāsns un atdzesē
13. Saldo krējumu ar cukuru sakuļ putukrējumā
14. Ņem vienu kārtu biskvītu
15. Pa virsu uzziež pusi no putukrējuma
16. Liek virsū otru k''artu un pārziež atkal ar atlikušo putukrējumu
17. Liek virsū trešo kārtu biskvītu
18. Izkausē šokolādi
19. Pārlej pāri kūkai un izlīdzina
20. Liek ledusskapī, lai savelkas
21. Ja vēlas, var dekorēt ar putukrējumu, šokolādi, žāvētiem augļiem un riekstiem.
Uz augšu