Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Skābēti gurķi uz baltmaizes

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 baltmaizes kukulis
  • 2 kg nelieli svaigi gurķi
  • 140 g sāls
  • 2 l ūdens
  • Sauja upeņu lapu
  • 4 -5 estrafona zari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Emaljētā dziļā traukā saliek baltmaizi, sagrieztu šķēlēs. Virsū blīvi un vertikāli saliek gurķus. Visu nosedz ar upeņu lapām un estragonu.
  2. Uzvāra sālsūdeni un karstu uzlej gurķiem. Uzliek slogu. Gurķi jau lietojami aiznākošajā dienā. Vēlams apēst 3 dienās. Ja neapēd, jāizņem baltmaize.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas