Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Vemāmiņas ābolu pīrāgs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g milti
  • 500 g āboli
  • 2 olas
  • 150 g cukurs
  • 1 glāze kefīrs
  • Sķipsniņa sāls
  • ½ tējk. soda
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos. Olas ar cukuru saputo. Pievieno kefīru, sāli un ar sodu sajauc miltus. Pievieno sagrieztos ābolus. Mīklu liek ietaukotā pannā, kas izkaisīta ar rīvmaizi. Cep 200 grādu temperatūrā aptuveni 25 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas