Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Itāļu zāļu maize (cepta maizes kombainā)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 ml udens
  • 1.5 ēd k eļļa
  • 1 tējk sāls
  • 1 tējk cukurs
  • 800 ml milti
  • 60 ml rīvēts Parmas siers
  • 1 tējk sasmalcināti pētersiļu zaļumi
  • 1 tējk sasmalcināti bazilika zaļumi
  • 1 tējk sasmalcināti lociņi
  • 1 tējk sasmalcināti ķiploki
  • 2 tējk raugs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

3 min.
  1. Maizes kombaina kubulu ietauko.
  2. Tajā ielej: ūdeni eļļu.
  3. Ieber sāli, cukuru.
  4. Ieber miltus, sieru un garšaugus. Miltos iztaisa bedrīti. Ieber tajā raugu.
  5. Ieslēdz režīmu- franču maize, normāla garoza un pēc 3 h 50 min būs gatava maize.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas