Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zandarts baltvīnā un vīnogās

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 ml zandarta fileja
  • 200 g baltās vīnogas
  • 200 ml baltvīns
  • Pipari, sāls pēc garšas
  • 100 ml baltvīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Stilka cepamajā traukā liek vīnogas , ar sāli un piariem ierīvētu zandartu un pārlej vīnu. Cep gatavu, ar uzliktu vāku, cepeškrāsnī 200 grādos. T.i. ap 20 minūtes.
  2. Pasniedzot apslaka vēlreiz ar baltvīnu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas