Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zoss cepetis ar skābētiem kāpostiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zoss
  • 1 kg skābētu kāposti
  • 3 sīpoli
  • 3 āboli
  • Ķimenes
  • Burkāns
  • Žāvēts speķis
  • Sāls
  • Cukurs
  • Taukvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zoss dobumu ierīvē ar saberztām ķimenēm un sāli. Skābiem kāpostiem nospiež lieko sulu, sagriež smalkāk. Sīpolus sasmalcina, apcep taukvielās, samaisa ar kāpostiem, kam pievienotas ķimenes un cukurs pēc garšas, pievieno šķēlēs sagriestus ābolus. Ar šo masu piepilda zosi
  2. Pannā liek sagriestus burkānus, plāni sagriestu speķi, uz tā -piepildīto zosi, pielej ūdeni un liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī ar kūtīm uz leju un cep gatavu, pa laikam aplaista ar cepeša šķidrumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas