Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Gardā ābolu kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta vai margarīna
  • 3 olas
  • 1 glāze pūdercukura
  • 2 glāzes miltu
  • Nažagals sodas
  • Vanilīncukurs
  • 3 āboli labāk skābāki
  • Rozīnes
  • Lazdu rieksti (sasmalcināti)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Taukvielas saputo ar trim ceturtdaļām cukura. Pievieno trīs olu dzeltenumus, sodu, vanilīncukuru. Trešdaļu no iegūtāas masas uz stundu liek ledusskapī (saldētavā). Pārējo mīklu (ja vēlas, tai var pievienot rozīnes un riekstus) izklāj un ietaukotas pannas. Uzloka mīklai maliņas. Pārklāj ar rīvētiem āboliem un saputotiem olu baltumiem. Izņem no saldētavas sasalušo mīklu, sarīvē un pārkaisa visam pāri. Cep sakersētā cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes. Kad kūka atdzisusi, to apber ar pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas