Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Piparkūku saldējums šokolādes trauciņā

2005. gada 30. decembris
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Šokolādi, sviestu un medu liek bļodā un karsta ūdens peldē izkausē. Lazdu riekstus sagrauzdē un sīki sakapā. Izkausēto šokolādi atdzesē līdz istabas temperatūrai, pievieno riekstus un sadrupinātus olbaltuma cepumus. Masu samaisa viendabīgā konsistencē. Atdzesē 5 minūtes. Izmanto espresso krūzītes, kurās izklāj pārtikas plēvi. Šokolādes masu izspaida gar krūzītes sienām, vaidojot kausiņa formu. Atdzesē ledusskapi apmēram vienu stundu. Šokolādes trauciņus izņem no krūzītēm, pilda ar piparkūku saldējumu.
Uz augšu