Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopu gaļas cepetis vīnā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu filejas
  • 10 trekna šķiņķa šķēles
  • 1 glāze baltvīna
  • Sāls
  • Pipari
  • Milti
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu apkaisa ar sāli , pipariem, apklāj ar šķiņķa šķēlēm un liek "pīlē", pārlej vīnu. No ūdens un miltiem iejauc mīklu, ar kuru aizlipina spraugu starp trauku un vāku un cep cepeškrāsnī uz vidējas uguns 4-5stundas. pasniedz ar radušos mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas