Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Grieķu cūkgaļas afēlija

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g cūkas filejas
  • 1 tējkarote koriandra
  • 1 tēkjarote cukura
  • 1 glāze sarkanvīna
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
  • Koriandra lapiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagŗiež 1 cm biezās šķēlēs, izklapē. Samaļ koriandra sēklas un sajauc ar cukuru, sāli un pipariem. Ar maisījumu apkaisa gaļas šķēles un noliek ievilkties uz pusstundu. Pēc tam gaļu apcep brūnu no abām pusēm, aplej ar vīnu un 1 minūti karsē uz stipras liesmas, tad uguni samazina, uzliek vāku un sautē 20-30 minūtes līdz gaļa mīksta. Šķidrumam tad jābūt sīrupa konsistencē. Ja tas ir šķidrāks, izņem gaļu un mērci'vēl pavāra līdz vēlamai konsistencei. Pasniedzot, pārlej gaļai un dekorē ar koriandra lapiņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas