Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas medaljoni ar estragonu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkas filejas
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 30 g sviesta
  • 3 ēdamkarotes baltvīna
  • 150 g krējuma
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote kapāta estragona
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež 4-6 gabalos, apkaisa ar sāli un pipariem un apvīļā miltos. Sagriež sīpolu kubiņos, izkausē sviestu un apcep gaļu no abām pusēm. Noliek siltā vietā. Atlikušajā sviestā apcep sīpolus, pārlej ar baltvīnu, pieliek krējumu un uzvāra. Mērcei pieliek garšvielas un estragonu, ieliek gaļu un ātri visu uzvāra. Pasniedz arkartupeļiem un sparģeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas