Avinjonas siteņi

2005. gada 30. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu apkaisa ar sāli un pipariem, apvīļā miltos un apcep eļļā no abām pusēm. Noliek siltā vietā. Papriku sagriež salmiņos, tomātus applaucē, novelk miziņu un sagriež šķēlītēs, šampinjonus sagriež šķēlītēs. Eļļā, kur apcepta gaļa cep papriku apmēram 10 minūtes, tad pievieno tomātus un šampinjonus un ātri apcep. Pievieno tomātu pastu, sarkanvīnu, sāli, piparus un uzvāra. Virsū liek siteņus un uz vidējas uguns sautē vēl 15 minūtes. Siteņus liek šķīvī, pārliek ar sautētajiem dārzeņiem un pārkaisa ar zaļumiem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Uz augšu