Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Avinjonas siteņi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 cūkas filejas šķēles
  • 2 zaļās paprikas
  • 4 tomāti
  • 250 g šampinjonu
  • Eļļa
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 125 ml sarkanvīna
  • 2 ēdamkarotes kapātu zaļumu
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu apkaisa ar sāli un pipariem, apvīļā miltos un apcep eļļā no abām pusēm. Noliek siltā vietā. Papriku sagriež salmiņos, tomātus applaucē, novelk miziņu un sagriež šķēlītēs, šampinjonus sagriež šķēlītēs. Eļļā, kur apcepta gaļa cep papriku apmēram 10 minūtes, tad pievieno tomātus un šampinjonus un ātri apcep. Pievieno tomātu pastu, sarkanvīnu, sāli, piparus un uzvāra. Virsū liek siteņus un uz vidējas uguns sautē vēl 15 minūtes. Siteņus liek šķīvī, pārliek ar sautētajiem dārzeņiem un pārkaisa ar zaļumiem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas