Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Spāņu empanda

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g plānās šķēlēs sagrieztas cūkas filejas
  • ½ tējkarotes saldo malto sarkano piparu
  • 2 tējkarotes kapātu ķiploku
  • ½ tējkarotes raudenes
  • 1 glāze kapātas paprikas
  • 3 sakapāti sīpoli
  • 3 nomizoti sakapāti tomāti bez sēklām
  • 2 tējkarotes sakpātu pētersiļu
  • ½ kg rauga mīklas
  • 2 cieti vārītas olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
  • 1 jēla ola
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Filejas šķēles apkaisa ar ķiplokiem, raudeni,sāli un pipariem un ļauj ievilkties pusstundu. Gaļu ātri apcep sakarsētā eļļā. Izņem un tajā pašā eļļā apcep papriku, sīplous, atlikušos ķiplokus, līdz tie mīksti. Pievieno tomātus, pētersiļus, sāli,piparus un sautē, kamēr mērce paliek bieza. Mīklu sadala divās daļās, vienu izvelltnē 0,5 cm biezumā un ieklāj cepešplātī. Virsū liek pusi mērces, tad apcepto gaļu, olu ripiņas, tad atlikušo mērci. Izveltnē atlikušo mīklu, pārklāj, aizlipina malas un izdur centrā caurmiņu. Cep cepeškrāsnī uz vidējas liesmas pusstundu. Tad apsmērē virsu ar sakultu olu un liek cepeškrāsnī vēl uz 15-20 minūtēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas