Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ar bietēm pildīta līdaka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.1 Līdaka (1,1 kg)
  • 50 g sīpolu
  • 50 g selerijas sakņu
  • 55 g (25 g biešu apcepšanai) Gī sviesta (atūdeņots sviests)
  • 15 g baltmaizes mīkstuma
  • Viena ola
  • 20 g ķiploku
  • 40 g saldā krējuma (25 %)
  • 1 g malto piparu
  • 10 g sāls
  • 130 g biešu
  • Sautēšanai
  • 2 l ūdens
  • 250 g biešu
  • 75 g Gī sviesta (25 g – bietēm, 50 g – dārzeņiem)
  • 100 g burkānu
  • 100 g selerijas sakņu
  • 100 g sīpolu
  • 1 g smaržīgo piparu
  • 20 g sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Līdakai noņem ādu, pie tās atstājot galvu, no asakām atdala fileju. Sviestā apcep sīpolus un selerijas sakni. Atdzesē. Baltmaizi izmērcē saldajā krējumā. Fileju, apceptos dārzeņus, baltmaizi un ķiplokus samaļ. Masai pievieno olas, sāli, piparus, rūpīgi sajauc.
  2. Svaigas bietes sagriež smalkos salmiņos un apcep sviestā, nedaudz pasautē. Atdzesē. Maltajai masai pievieno bietes un rūpīgi samaisa.
  3. Līdakas ādu (ar galvu) sapilda ar pagatavoto masu, ietin pārtikas plēvē.
  4. Sagatavo dārzeņus līdakas sautēšanai: bietes apcep sviestā un pasautē; burkānus un sīpolus sagriež salmiņos, apcep sviestā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas