Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ar lasi pildīta līdaka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Līdaka (1 kg)
  • 50 g sīpolu
  • 50 g selerijas sakņu
  • 30 g Gī sviesta
  • 15 g baltmaizes mīkstuma
  • Viena ola
  • 10 g ķiploku
  • 40 g saldā krējuma (25 %)
  • 2 g malto melno piparu
  • 1 g bazilika
  • 3 g diļļu
  • 5 g sāls
  • 175 g laša filejas (bez ādas un asakām
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivi sagatavo tāpat kā iepriekšējās, taču pirms masas iepildīšanas līdakas ādu (ar galvu) izklāj ar plānās šķēlēs sagrieztu laša fileju. Uz tās liek pamatmasu.
  2. Sagatavotās līdakas sautē (katru savā traukā) 30 minūtes zemā katlā ar nelielu ūdens daudzumu, kuram pievienoti apcepti dārzeņi, sāls, smaržīgais pipars un līdakas asakas.
  3. Izvārītas zivis atdzesē, noņem plēvi, sakārto traukā un dekorē ar dārzeņiem, citronu un
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas