Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cāļa cepetis ar baltvīna pildījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.2 cālis ap 1 -1,2 kg
  • 1 glāze varītu rīsu
  • 1 glāze baltvīna
  • 1 glaze žāvētu ābolu
  • ½ tējkmalti baltie pipari
  • 1 tējk sāls
  • Vistas garšviela ar kariju
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Ābolus sakapā, sajauc ar sāli, pipariem,rīsiem un baltvīnu.
  2. Cāli no visām pusēm nomazgā un nosusina ar salveti.
  3. Iepilda tajā pildījumu. Sasien kājas un spārniņus - lai viss ir kopā un nebirst nekas ārā. Cāli ierīvē ar garšvielu un ielek cepeša maisiņā.( Maisiņu protams pannā). Cep cepeškrāsnī 220 grādos, 50 minūtes. Un tad maisiņu iegriež un vēl pacep mazliet - lai apbrūnē.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas