Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Bezē cepumi ar mandeļu liķieri

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olu baltumi
  • ¾ glāzes pūdercukura
  • 1 ēd.k. liķiera " Amaretto"
  • 240 g maltu mandeļu
  • 80 g nedaudz saberztu mandeļu pārslu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mikserī saputo olu baltumus, pakāpeniski pievieno cukuru, katreiz labi saputojot. Iemaisa liķieri, maltās mandeles un mandeļu pārslas.
  2. Ar ēdamkaroti uz ietaukotas pannas liek masas piciņas, atstājot 3 cm attālumu. Cep 180 C temperatūrā apmēram 20 minūtes, līdz cepumi gaiši brūni. Atdzesē uz pannas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas