Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Reibinošā torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 tortes biskvīta ripa
  • 2 ēd.k.jāņogu želejas
  • 75 ml brendija
  • 50 g lobītu mandeļu
  • 375 ml piena
  • 125 ml salda krējuma
  • 75 g pūdercukura
  • Jāņogu želeja dekorēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Tortes biskvīta ripu liek uz padziļināta stikla šķīvja, plānā kārtiņā pārsmērē jāņogu želeju, tad uzlej tik daudz brendija, cik biskvīts var uzsūkt. Mandeles gareniski pārgriež un sasprauž biskvītā.
  2. Pienu un saldo krējumu sajauc. Karstumizturīgā traukā saputo olu dzeltenumus,pārlej piena un krējuma maisījumu, pievieno cukuru. Trauku liek ūdens peldē, nepārtraukti maisot, karsē apmēram 20 minūtes, līdz olu krēms sabiezējis. Ļauj tam nedaudz atdzist, tad pārlej tortei, pārsedz ar mitru pergamenta papīru. Kad krēms atdzisis, to uz 1 stundu liek ledusskapī. Dekorē ar jāņogu želejas piciņām un pasniedz.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas