Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Šokolādes bučiņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g mīksta sviesta
  • 100 g izsijāta pūdercukura
  • 2 tējk. šķīstošās kafijas pulvera
  • 250 g izsijātu miltu
  • 45 g izkausētas tumšās šokolādes
  • Pūdercukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kafijas pulveri izšķīdina 1 ēdamkarotē karsta ūdens un atdzesē.Traukā saputo sviestu un pūdercukuru,līdz masa kļuvusi gaiša un čagana. Ar koditorejas uzgali uz ietaukotas pannas uzspiež apaļus cepumus. Cep 180 C temperatūrā 10-12 minūtes, pēc tam ļauj atdzist pilnībā. Savieno pa diviem capumiem kopā, izmantojot kausēto šokolādi. Pārber pūdercukuru. Var pasniegt arī bez šokolādes pildījuma.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas