Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vecgada zivs mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liela zivs, var būt karpa, līdaka, menca 1gb
  • Skābs krējums - 25% 100 gr
  • Majonēze (treknā)-½paciņa
  • Sāls
  • Dilles
  • Eļļa cepšanai
  • Milti cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Zivi notīra, sagriež gabalos, apsāla ,apviļā katru gabaliņu miltos un cep eļļā, tā lai veidojas kraukšķīga ādiņa.
  2. Apceptos gabalus liek pīlē.
  3. Katrai kārtai uzlej skābu krējumu un majonēzi (sajauktu), uzkaisa dilles (var arī bez dillēm).
  4. Ja cep mencu vai citu jūras zivi, tad vajadzētu zivtiņu pirms cepšanas apslacīt ar citrona sulu.
  5. Liek cepeškrāsnī vidējā siltumā un karsē 30min. Pēc tam mazākā siltumā var turēt arī ilgāk- līdz pasniegšanai, lai zivs būtu silta, tikai nesakaltēt.
  6. Pasniedz ar ar vai bez vārītiem kartupeļiem, salātiem (Lapu vai galviņsalātiem , marinētām bietītēm vai citu).
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas