Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ievārījuma uzputenis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olu baltumi
  • 1 /2 glāzes bieza ievārījuma1 tējk. želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ja ēdienu pasniedz tūlīt pēc sagatavošanas, želatīns nav nepieciešams. Olu baltumus puto, pievienojot pa karotei ievārījuma, kamēr masa kļūst stingra un nekrīt nost no putojamās slotiņas. Ja ēdiens par saldu, pielej citronu sulu. Ja uzpūteni vēlas sagatavot jau laikus, tam putojot pievieno aukstā ūdenī uzbriedinātu, pēc tam karsējot izšķīdinātu želatīnu.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas