Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mednieku šnicele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g cūkas mīkstuma
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes sakapātu lociņu
  • 250 g nūdeļu
  • 150 g šampinjonu
  • 150 g sladā krējuma
  • 250 ml buljona
  • 1 tomāts
  • 4 salātu lapas
  • Eļļa
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala 4 gabalos, izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem, apvīļā miltos un apcep sakarsētā eļļā no abām pusēm.Noliek siltā vietā. Sīpolus sakapā, sēnes apcep, pievieno sīpolus un mazliet pasautē. Pielej saldo krējumu un buljonu un vāra uz mazas liesmas līdz puse šķidruma iztvaikojusi. Pieliek sāli, piparus un lociņus. Izvāra nūdeles, nokāš, noskalo ar aukstu ūdeni un apsausē. Šniceles un nūdeles liek šķīvjos, aplej ar sēņu mērci un dekorē ar salātu lapiņām un tomātu šķēlītēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas