Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Franču šnicele

Franču šnicele

FOTO: Shutterstock.com

Šnicele franču gaumē - tik garda, ka mēli var norīt!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g teļa filejas
  • 4 šķēles siera
  • 4 šķēles vārīta šķiņķa
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 olas
  • 8 ēdamkarotes rīvmaizes
  • 3 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • Sarkanie un melnie maltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļu sadala 4 gabalos, kārtīgi izklapē, ierīvē ar sāli un pipariem.
  2. Uz katras šniceles vienas pusītes liek siera, tad šķiņķa sķēlīti. Pārloka šniceli uz pusēm, sasprauž ar koka irbulīti, apkaisa ar miltiem, apvīļā olā un rīvmaizē. Rīvmaizi piespiež šnicelei un ļauj mazliet iesūkies šķidrumam.
  3. Uz sakarsētas pannas apcep 5-6 minūtes katru pusi, izņem irbulīšus, pasniedz.
    Uz sakarsētas pannas apcep 5-6 minūtes katru pusi, izņem irb...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas