Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Fraču šnicele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g teļ filejas
  • 4 šķēles siera
  • 4 šķēles vārīta šķiņķa
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 olas
  • 8 ēdamkarotes rīvmaizes
  • 3 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • Sarkanie un melnie maltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala 4 gabalos, kārtīgi izklapē, ierīvē ar sāli un pipariem. Uz katras šniceles vienas pusītes liek siera, tad šķiņķa sķēlīti. Pārloka šniceli uz pusēm, sasprauž ar koka irbulīti, apkaisa ar miltiem, apvīļā olā un rīvmaizē. Rīvmaizi piespiež šnicelei un ļauj mazliet iesūkies šķidrumam. Uz sakarsētas pannas apcep 5-6 minūtes katru pusi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas