Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sicīliešu šnicele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas mīkstuma
  • 2 sīpoli
  • 500 g tomātu
  • 6 ēdamkarotes rīvēta siera
  • 800 g svaigu sēņu
  • 500 g tomātu mērces
  • Eļļa
  • Baziliks
  • Ķimenes
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala porcijās, izdauza, ierīvē ar sāli, pipariem, sakapātiem sīpoliem, baziliku, ķimenēm un apcep no abām pusēm brūnu. Noliek siltā vietā.Uz tās pašas pannas apcep daiviņās sagrieztus tomātus, pieliek sāli, piparus. Sēnes apcep sviestā, pievieno mazliet sēņu buljona un pasautē.
  2. Uz ceptajiem tomātiem liek šniceles, apkārt kārto ceptās sēnes, apkaisa ar rīvētu sieru, pārlej ar tomātu mērci un pakarsē uz uguns vēl 3-5 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas