Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Teļa sitenis vīnā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g teļa filejas
  • 200 g šķiņķa
  • 60 g sviesta
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 0.3 glāzes sausa bal;tvīna
  • 0.3 glāzes buuljona
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • Zajumi
  • Sāls
  • Svaigas vai kaltētas salvijas lapiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala porcijās, izklapē apsāla un apkaisa ar miltiem. Uz katra gabala liek šķiņķa šķēli un saberzētu salvijas lapiņu, satin rullīti, sasprauž ar koka irbulīti un apcep sakarsētā olīveļļā. Pielej vīnu, buljonu, pieliek sviestu, uzliek vāku un sautē gaļu mīkstu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas