Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pildīti šampinjoni ar rīvmaizi un sieru

Pildīti šampinjoni ar rīvmaizi un sieru
Foto: Depositphotos.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g šampinjonu
  • 2 ēd. k. eļļas
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 100 g rīvmaizes
  • 1 tējk. tējkarote citrona sulas
  • Smalki rīvēts siers
  • Sāls
  • Malti pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Šampinjoniem izņem kātiņus un sasmalcina.
  2. Pannā sakarsē eļļu, izspiež ķiploku sulu un apcep rīvmaizi ar sasmalcinātajiem kātiņiem. Pievieno sāli, piparus un citronu sulu.
  3. Katru šampinjonu no ārpuses un iekšpuses ieziež ar eļļu, tad saliek pildījumu.
  4. Šampinjonus pārkaisa ar rīvētu sieru un cep 15 min. 180 grādos t.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Uzkodas

Jaunākās receptes