Pildīti šampinjoni ar rīvmaizi un sieru

Pildīti šampinjoni ar rīvmaizi un sieru
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g šampinjonu
  • 2 ēd. k. eļļas
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 100 g rīvmaizes
  • 1 tējk. tējkarote citrona sulas
  • Smalki rīvēts siers
  • Sāls
  • Malti pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Šampinjoniem izņem kātiņus un sasmalcina.
  2. Pannā sakarsē eļļu, izspiež ķiploku sulu un apcep rīvmaizi ar sasmalcinātajiem kātiņiem. Pievieno sāli, piparus un citronu sulu.
  3. Katru šampinjonu no ārpuses un iekšpuses ieziež ar eļļu, tad saliek pildījumu.
  4. Šampinjonus pārkaisa ar rīvētu sieru un cep 15 min. 180 grādos t.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas