-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Pildīti šampinjoni ar rīvmaizi un sieru
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
400 g šampinjonu
-
2 ēd. k. eļļas
-
1 daiviņa/s ķiploka
-
100 g rīvmaizes
-
1 tējk. tējkarote citrona sulas
-
Smalki rīvēts siers
-
Sāls
-
Malti pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Šampinjoniem izņem kātiņus un sasmalcina.
-
Pannā sakarsē eļļu, izspiež ķiploku sulu un apcep rīvmaizi ar sasmalcinātajiem kātiņiem. Pievieno sāli, piparus un citronu sulu.
-
Katru šampinjonu no ārpuses un iekšpuses ieziež ar eļļu, tad saliek pildījumu.
-
Šampinjonus pārkaisa ar rīvētu sieru un cep 15 min. 180 grādos t.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs