Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Toskānas teļa šnicele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g teļa filejas
  • 800 g spinātu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 tējkarotes sviesta
  • 4 plānas jēla šķiņķa šķēles
  • 4 siera šķēles
  • Malts muskatrieksts
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
  • Sinepes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala 4 gabalos, izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem, apziež ar sinepēm un apcep no abām pusēm brūnu.Spinātus nomazgā, nosusina un sautē, pievienojot sakapātus ķiplokus, sāli un piparus.
  2. Uz lielas pannas liek četras spinātu porcijas, katrai veido vidū bedrīti, ieliek pa gabaliņam sviesta, apkaisa ar sāli un maltu muskatriekstu. Uz spinātiem liek šniceles, virsū liek šķēli šķiņķa, siera un cep cepškrāsnī līdz siers izkusis.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas