Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīts austriešu antrekots

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 750 g liellopu filejas
  • 500 g šķiņķa
  • 500 g kartupeļu
  • 4 olas
  • 600 g krējuma
  • 500 g sīpolu
  • 250 g sviesta
  • 500 ml sausā baltvīna
  • Milti
  • Zaļumi
  • šķipsniņa muskatrieksta
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala porcijās, izklapē, malas iegriež, apkaisa ar sāli,pipariem, apvīļā miltos un apcep sviestā. Kartupeļus nomizo, izvāra un sagriež nelielos kubiņos. Sakapā cieti vārītas olas, bekonu sagriež kubiņos un sajauc ar kartupeļiem, olām, sāli, pipariem, zaļumiem,krējumu un muskatriekstu pēc garšas. Maisījumu liek uz antrekotiem, satin un sasprauž ar koka irbulīšiem. Sīpolus sakapā un apcep sviestā. Pāri liek antrekotus, pārlej ar vīnu un sautē zem vāka gatavus. Izņem antrektus un pārlej ar izkāstu mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas