Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Antrekoti ar āboliem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu filejas
  • 4 lieli āboli
  • 0.5 glāzes krējuma
  • 2 ēdamkarotes margarīna
  • 1 ēdamkarote mārutku
  • 50 g kapātu zaļumu
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež porcijās, kārtīgi izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem un iztur pusstundu. Pēc tam apcep sakarsētā margarīnā. Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež plānās šķēlītes, klāj uz antrekotiem, pārlej ar krējumu un cepe cepškrāsnī uz vājas uguns 40 minūtes. Pirms pasniegšanas antrekotus pārziež ar mārrutkiem un pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas