Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Antrekots ar riekstiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu filejas
  • 5 ēdamkarotes rīvēta siera
  • 5 ēdamkarotes kapātu zaļumu
  • 5 ēdamkarotes maltu mandeļu
  • 5 ēdamkarotes maltu valriekstu
  • 5 ēdamkarotes medus
  • Eļļa
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju sadala porciju gabalos un katrā izdara kabatas veida iegriezumu. Sieru, zaļumus un riekstus sajauc ar šķipsniņu sāls,pilda "kabatiņās" un aizšuj. Cep cepeškrāsnī uz vājas uguns apmēram 40-50 minūtes. 5 minūtes pirms cepšanas beigām antrekotus apsmērē ar medu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas