Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tītara šnicele ar āboliem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g tītara krūšu filejas
  • 50 g speķa
  • 1 sīpols
  • 5 āboli
  • 30 g sviesta
  • 50 g rīvēta siera
  • 1 tējkarote cukura
  • 3 ēdamkarotes baltvīna
  • Sāls
  • Milti
  • Eļļa
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Speķi un sīpolus sīki sagriež, 4 ābolus nomizo, sagriež 4 daļās un izņem serdes. Vienu ābolu sarīvē uz rupjas sakņu rīves, sajauc ar pusi speķa un sīpolu un sautē apmēram 5 minūtes pusē sviesta,pēc tam pievieno sieru un pakarsē uz lēnas uguns līdz siers izkusis. Tītara fileju sadala porciju gabalos, izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem. Uz katras šniceles liek pildījumu, pārloka šniceli uz pusēm, sasprauž ar koka irbulīti, apvīļā miltos, un apcep skarsētā eļļā 5-7 minūtes no katras puses. Atlikušos ābolus, speķi un sīpolus apcep sviestā, pieber sāli, piparus, cukuru un pielej vīnu. Sautē, kamēr āboli mīksti. Mērci pārlej šniclēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas