Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Karbonāde ar cepurīti un krāsnī ceptiem kartupeļiem

2005. gada 28. decembris
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Cūkgaļas karbonādi sagriež- apm. 8*8cm gabalos, pabiezos,liek sāli , apcep uz pannas,kamēr gaļa mīksta-min. 15.
2. kartupeļus tikmēr nomizo, pārgriež uz pusēm.
3. Uzkarsē cepeškrāsni, pannu aplej nedaudz ar eļļu un liek kartupeļus cepties, pārkaisa ar sāli, var arī nedauzd vegetu piebērt.cep min. 15-25, kamēr mīksti, brūni.
4. kad apceptā aļa ir mīksta, ņem cepeškrāsns pannu, uzlej nedaudz eļļu, tad katram gabalam liek virsū ananasu riņķīšus un vēl liek virsū sķēlēs sagrieztu sieru. tad liek sakarsētā cepeškrāsni. cep, kamēr siers izkusis.
5. Pasniedz kopā ar kartupeļiem un majonēzi, ketčupu vai sinepēm!!!
Uz augšu