Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta tītara šnicele

2005. gada 28. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Tītara filejas viegli izdauza un izveido tajās dziļus kabatas veida iegriezumus. Puravus sagriež riņķīšos un sajauc ar diedzētajiem graudiem. Pasautē 1 ēdamkarotē kausēta sviesta un atdzesē. Ar šo maisījumu pilda fileju "kabatiņas" un aizsprauž ar koka irbulīšiem. Riekstus samaļ un sajauc ar sinepēm. Šniceles apkaisa ar sāli un pipariem un apsmērē ar riekstu sinepju maisījumu. Cep atlikušajā kausētajā sviestā 4-5 minūtes no katras puses. Radušos šķidrumu sajauc ar buljonu, pieliek krējumu, sāli, piparus un uzvāra. Pārlej šnicelēm.
Uz augšu