Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīta tītara šnicele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g tītara krūšu filejas
  • 150 g jebkuru diedzētu graudu vai sēkliņu
  • 1 puravs
  • 3 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • 50 g maltu Indijas riekstu
  • 2 ēdamkarotes sinepju
  • 100 ml vistas buljona
  • 150 g skāba krējuma
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Tītara filejas viegli izdauza un izveido tajās dziļus kabatas veida iegriezumus. Puravus sagriež riņķīšos un sajauc ar diedzētajiem graudiem. Pasautē 1 ēdamkarotē kausēta sviesta un atdzesē. Ar šo maisījumu pilda fileju "kabatiņas" un aizsprauž ar koka irbulīšiem. Riekstus samaļ un sajauc ar sinepēm. Šniceles apkaisa ar sāli un pipariem un apsmērē ar riekstu sinepju maisījumu. Cep atlikušajā kausētajā sviestā 4-5 minūtes no katras puses. Radušos šķidrumu sajauc ar buljonu, pieliek krējumu, sāli, piparus un uzvāra. Pārlej šnicelēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas