Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tītara šnicele ar ananāsiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg tītara filejas
  • 1 ananāss
  • 0.5 glāzes gaļas buljona
  • 0.5 glāzes saldā krējuma
  • Sviests
  • Milti
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež porciju gabalos, izklopē, apsāla, apkaisa ar pipariem un apvīļā miltos. Ananāsu nomizo, sagriež šķēlītēs, izņem serdi un šķēlītes apcep sakarsētā eļļā 1-2 minūti no katras puses. Noliek siltā vietā. Pannā pielejt vēl eļļu un apcep šniceles 4-5 minūtes no katras puses. Izņem, eļļai pievieno buljonu, saldo krējumu un uzvāra. Uz katras šniceles uzliek ananāsa šķēlīti, liek mērcē un pasautē 2-3 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas