Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tītara šnicele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g tītara filejas
  • 150 g zemesriekstu
  • 2 olas
  • 2 sīpoli
  • 30 g sviesta
  • 0.5 glāzes apelsīnu sulas
  • 1 ēdamkarote sakapātu pētersiļu
  • Milti
  • Eļļsa
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Tītara filejas sadala porciju gabalos, izklopē, apkaisa ar sāli un pipariem. Riekstus samaļ. Olas saputo un sajauc ar sakapātiem pētersiļiem. Izklopētās filejas apvārta miltos, tad olās un beigās samaltajos zemesriekstos. Cep sakarsētā eļļā apmēram 5 minūtes no katras puses.
  2. Sīpolus sagriež plānās ripiņās, apcep sviestā zeltainus, pievieno pēc panēšanas palikušos riekstus un apelsīnu sulu un sautē, kamēr pusi šķidruma iztvaikojusi. Pirms pasniegšanas tītara šniceles pārlej ar iegūto mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas