Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Bretaņas antrekots

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g liellopu filejas
  • 40 g olīveļļas
  • 1 sīpols
  • 50 g sviesta
  • Pipari
  • Sāls
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala porciju gabalos, viegli izdauza, iesmērē ar sāli un pipariem, aplej ar olīveļļu un patur pusstundu. Sakarsē pannā pusi sviesta un apcep antrekotus līdz brūnai garoziņai no abām pusēm. Sīpolu sīki sagriež, sajauc ar atlikušo sviestu, sakapātiem zaļumiem un pipariem.Ar iegūto masu noklāj trauka dibenu, virsū liek antrekotus, uzliek vāku un karsē ūdens peldē 10 minūtes. Gatavos antrekotus aplaista ar iegūto sulu un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas