Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivis vienā mirklī

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg zivju filejas
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 1 glāze auksta ūdens
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • Pētersiļu zaļumi
  • Lociņš
  • 1 citrona sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz uguns liek kastroli ar ūdeni. Kamēr ūdens uzvārās, zivs fileju uz 5 minūtēm ieliek sālītā ūdeni ( uz 1 glāzi ūdens, viena ''edamkarote sāls ). Šajās 5 minūtēs sarīvē burkānus, sagriež sīpolus un sviestu sajauc ar pipariem, Zivs fileju izņem no sālsūdens, liek uz
  2. pergamenta lapas, kas ietaukota ar sviesta maisījumu, uzkaisa burkānus, sīpolus, aplaista ar citronu sulu un apkaisa ar sakapātiem pētersiļiem un lociņiem. Pergamenta galus ieloka, satin sainītī un apsien ar auklu. Sainīti liek katliņā ar vārošu ūdeni ( 2/3 katliņa ) un vāra uz lēnas uguns aptuveni 15 minūtes. Izņem sainīti, uzmanīgi atloka. Sainītī ir ļoti garšīgi zivs gabaliņi un brīnisķīga mērce. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas