Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zivis vienā mirklī

2005. gada 27. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Uz uguns liek kastroli ar ūdeni. Kamēr ūdens uzvārās, zivs fileju uz 5 minūtēm ieliek sālītā ūdeni ( uz 1 glāzi ūdens, viena ''edamkarote sāls ). Šajās 5 minūtēs sarīvē burkānus, sagriež sīpolus un sviestu sajauc ar pipariem, Zivs fileju izņem no sālsūdens, liek uz
2. pergamenta lapas, kas ietaukota ar sviesta maisījumu, uzkaisa burkānus, sīpolus, aplaista ar citronu sulu un apkaisa ar sakapātiem pētersiļiem un lociņiem. Pergamenta galus ieloka, satin sainītī un apsien ar auklu. Sainīti liek katliņā ar vārošu ūdeni ( 2/3 katliņa ) un vāra uz lēnas uguns aptuveni 15 minūtes. Izņem sainīti, uzmanīgi atloka. Sainītī ir ļoti garšīgi zivs gabaliņi un brīnisķīga mērce. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Uz augšu