Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Raibais kabaču pods

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigas vai žāvētas gaļas mīkstuma
  • 500 g kabaču
  • 500 g kartupeļu
  • 1 ļiels sīpols
  • 5 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersiļa zaļumu
  • Sāls
  • Pipari
  • Ķimenes
  • Eļļa
  • Buljons
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež mazos gabaliņos. Eļļā apcep sakapātus sīpolus un samaisa ar gaļu. Atsevišķi apcep šķēlēs nomizotus, sagrieztus kabačus un kartupeļus. Visus produktus samaisa ar sakapātiem pētersiļiem, ķimenēm, sāli un pipariem. Liek podā, uzlej karstu buljonu, uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī 40-50 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas