Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantās desiņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkgaļas
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņasķiploka
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • Sāls
  • Cukurs
  • Melnie maltie pipari
  • 1 šķēle baltmaizes
  • 4 ēdamkarotes piena
  • 1 ēdamkarote kausētā siera
  • 1 ola
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež gabalos,sīpolu un ķiploku sasmalcina un kopā ar ķimenēm, pipariem, nedaudz cukura iemaisa gaļas gabaliņos, saspaida, ietin folijā un uz pāris stundām noliek vēsumā. Pēc tam gaļu samaļ divas reizes, otro reizi kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi. Masai pieliek sāli, olu, sieru, pamatīgi sastrādā, ietin folijā un noliek aukstumā uz 6 stundām. Tad veido 8-10 cm garas desiņas, kārto uz cepešpannas un cepeškrāsnī brūnas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas