Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Aknu veltnīši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 liellopu aknu šķēles
  • 4 plānas šķiņķa šķēles
  • 1 ciets ābols
  • 1 sīpols
  • 300 ml buljona
  • 0.5 glāzes sarkanvīna
  • Sāls
  • Melni maltie pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Aknu šķēles apslaka ar sarkanvīnu, pārkaisa ar sāli un pipariem, uzliek uz tām pa ceurtdaļai nomizota ābola bez serdes. Satin veltnīti, to savukārt ietin šķiņķa sķēlītē, pārsien ar diegu un apcep sakarsētā eļļā. Pievieno gabaliņos sagrieztus sīpolus,pielej buljonu un nedaudz pasautē. Mērcei pievieno atlikušo sarkanvīnu, garšvielas un vēlreiz uzvāra. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas