Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ķimeņu desiņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g ar mizu vārītu kartupeļu
  • 150 g biezpiena
  • 2 olas
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • Sviests
  • Sāls
  • Rīvmaize
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus nomizo un samaļa gaļas mašīnā kopā ar biezpienu. Masu sajauc ar olām, pievieno ķimenes un sāli pēc garšas. Visu labi izmīca, veido desiņas, apvīļā rīvmaize un cep sviestā brūnas. Pasniedz ar skābu krējumu un gurķu- tomātu salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sarkanā kefīra aukstā zupa

Sarkanā kefīra aukstā zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas