Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Persiki ar biezpiena putām zemeņu mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kārba konservētu persiku pusīšu (6 gab.)
  • 200 g vājpiena biezpiena
  • 250 ml saldā krējuma
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 250 ml svaigi sasaldētas zemeņu masas ar cukuru (var izmantot citu saldu ogu mērci)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Biezpienu ar blenderi sastrādā viendabīgā masā. Pakāpeniski pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saldo krējumu.
  2. Saldēdiena porciju trauciņos liek apmēram pa 2 ēdamkarotēm atkusušas zemeņu masas (zemeņu laikā ogas sablenderē un pievieno nedaudz cukura, masu sasaldē nelielos trauciņos), virsū liek persiku pusīti. Uz tās - ar kaudzīti biezpiena krēmu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas