Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Plātsmaize ar āboliem un kanēli

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g kviešu milti
  • 250 g margarīns
  • 100 g cukurs
  • 1 liela ola
  • 3 ēdamkarotes ūdens
  • 1 paciņa vaniljas cukurs
  • 1 kg āboli
  • 200 g skābs krējums
  • Cukurs ar kanēli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Pagatavojam smilšu mīklu no 1.-6. sastāv daļām. Ieliekam uz 30 min ledusskapī.
  2. Nomizo un sagriež ābolus šķēlēs.
  3. Cepamajā plātī ( gāzes plīts cepeškrāsns parastais izmērs) ieklāj cepamo papīru. Izrullē mīklu. Rūpīgi saliek ābolus. Apsmērē ar krējumu, bagātīgi pārkaisa ar garšvielu. Cep 220 grādos aptuveni 30 min, kamēr gatavs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas