Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
1
Jaunākie Vecākie
I
Ilze Anstrauta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik es zinu, lai vaniļas mērce sabiezētu, TĀ JĀATDZESĒ MAISOT, nevis vēl jāliek karstā ūdenī.
Vēl var būt, ka, iemaisot olu dzeltenumus tik karstā pienā, tie savārās kā bubertā, tāpēc nenotiek sabiezēšana.
Garšīgi jau, droši vien, ir, bet kaut kur ir kļūda, kāpēc nesanāk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Deserti

Jaunākās receptes