1. Nelielā ūdens daudzumā kādas 10 min.vāra žāvētos ābolus,tad nolej atlikušo šķidrumu un ābolus atdzesē.Ābolus samaļ gaļas mašīnā.
2. Saputo saldo krējumu ar cukuru.Atsevišķi uzputo olas baltumus bez nekā.Vispirms ābolu masā iecilā putukrējumu,lai bagātīgi tas apņem ābolus.Tad iecilā vienmērīgi olu baltumus,lai tie masu dara čauganāku.
3. Vaniļas mērce.
4. Kamēr āboli vārās sākam gatavot mērci.
5. Uzvāra pienu, tūlīt pat tajā iemaisa saputotus olas dzeltenumus ar cukuru un vaniļas cukuru.Liek trauku ūdens peldē-citā katlā karstā ūdenī- un maisa,kamēr sāk piens kopā ar olu sabiezēt.Ne ilgāk kā 5 minūtes.Atdzesē un pasniedz ar ābolu masu.