Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ziemassveetku zoss cepetis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zoss 2.neliels ananass 3.apmeram 10 zavetas melnas plumes bez kauliniem 4.2 skabie aboli 5.1 videja lieluma puravs 6.1-2 sipoli 7.koreandrs (velams svaigas lapas) 8.petersilu lapas 9.200-300 g sausa sarkanvina.10.sals,melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Abolus,ananasus,sipolus,puravus,koreandra un petersilu lapas rupji sagriez,parlej ar 50-100g sarkanvina un samaisa.Zosi ierive ar sali un piepilda ar sagatavoto masu.Aizsuj vai aizsprauz.Parlej ar atlikuso sarkanvinu un lauj ievilkties paris stundas.Cep cepeskrasni.Cepsanas sakuma var apklat ar foliju,kas samazina iztvaikosanu.Kad zoss miksta,foliju nonem un cep brunu,aplaistot ar izdalijusos sulu un taukiem.Lielu zosi jacep vismaz 4 stundas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas